Tarife gelince ben genelde ölçü kullanmam. Et, soğan, baharatlar vb. pişirilir, patlıcanlar boyuna kesilerek kızartılır, ortasına et koyulan parlıcanlar kapatılıp, kürdanla sabitlenir. Fırında pişirilir. Gerisi tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlıdır.
Tomris, Bence sen yemek tarifleri icinde bir sayfa acmalisin:) Harika gozukuyor bu, ellerine saglik.. Fotograflara uzun sure once bakmistim, hala bir degisiklik yok. Umarim hersey yolundadir:)
3 Comments:
Sadece fotoğrafı değil,tarifinide isteriz.Eğer davet edersende yemeğe geliriz :-))
:) Nilüfer memnuniyetle...
Tarife gelince ben genelde ölçü kullanmam. Et, soğan, baharatlar vb. pişirilir, patlıcanlar boyuna kesilerek kızartılır, ortasına et koyulan parlıcanlar kapatılıp, kürdanla sabitlenir. Fırında pişirilir. Gerisi tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlıdır.
Tomris,
Bence sen yemek tarifleri icinde bir sayfa acmalisin:) Harika gozukuyor bu, ellerine saglik..
Fotograflara uzun sure once bakmistim, hala bir degisiklik yok. Umarim hersey yolundadir:)
Yorum Gönder
<< Home